Найелементарніші правила здорового та красивого макіяжу

Правило 1. Систематично очищати шкіру
Похожее изображениеНеможливо зробити ідеальний макіяж без якісного очищення шкіри. Пил, який потрапляє на шкіру протягом дня, не дозволяє їй дихати, робить макіяж нестійким і може істотно змінити колір деяких засобів. Якнайменше раз на тиждень слід користуватися очищуючим засобом з відлущувальними компонентами, які очистять і розгладять шкіру. Оберіть пілінг або очищуючу маску, які підходять для вашого типу шкіри і одночасно надають зволоження та живлення шкірі.
Правило 2. Наносити під макіяж засіб для догляду за шкірою
Похожее изображениеУспішний макіяж починається з хорошої підготовки шкіри - з її зволоження. При наявності зволожуючого шару основа під макіяж накладається рівніше й надає шкірі додаткового сяяння. Виберіть засіб для догляду відповідно до типу вашої шкіри: сухої, комбінованої, жирної і т.п. Чудовий варіант - використання ВВ-кремів, що поєднують зволожуючий засіб із тонуючою основою.
Правило 3. Приховати дефекти шкіри
Похожее изображениеТонізуючі засоби для маскування дозволяють приховати недоліки шкіри. Вам допоможуть правила змішування кольорів: зелений нейтралізує почервоніння шкіри, можливо пов'язане з розацеа, свіжі шрами, помітні кровоносні судини та почервоніння від лазерних процедур. Жовтий усуває синяву під очима, варикозні вени або синці, що залишилися після операційного втручання.
Правило 4. Вирівняти колір шкіри
Картинки по запросу вирівняти тон шкіри за допомогою основиОдне з основних правил нанесення макіяжу - вирівняти тон шкіри за допомогою основи. Спочатку основу під макіяж потрібно наносити на чотири виступаючі частини обличчя: чоло, вилиці, спинку носа та підборіддя. 
Правило 5. Фіксація макіяжу
Картинки по запросу Фіксація макіяжуНа завершальному етапі наноситься пудра: вона закріплює маскуючий засіб та основу, надає матовості схильним до жирного блиску зонам (чоло, підборіддя й крила носа). Щоб зробити макіяж ще стійкішим, збризніть обличчя мінеральною водою з відстані 30 см, використовуючи спрей.
Правило 6. Надати форму обличчю за допомогою рум'ян
Похожее изображениеВикористання рум’ян дозволяє відтінити певні ділянки обличчя та покращити його обриси. Крім форми рум'яна нададуть вашому обличчю здорового сяйва. Рум'яна слід нанести на вилиці - це забезпечить живий та здоровий вигляд обличчя.
Правило 7. Акцент на очі
Картинки по запросу Акцент на очіГарно виділити очі - головна умова успішного макіяжу. Правильне нанесення тіней зробить погляд "розкритим". На внутрішню частину нижньої повіки слід нанести світлий тон - адже саме туди падає світло. Найтемніші тіні наносяться на зовнішні куточки очей, щоб надати очам особливої привабливості і виразності. Трохи туші допоможе завершити макіяж очей.
Правило 8. Підкреслити посмішку
Похожее изображениеМакіяж губ починається з окреслення контуру олівцем. Олівець не дає помаді розтікатися й робить її більш стійкою. З його допомогою можна також трохи “підправити “ форму контура губ. Тон олівця повинен бути максимально близьким до тону помади. Помаду слід наносити від середини губ до куточків. Щоб зробити губи виразнішими, нанесіть трохи блиску.
Правило 9. Доглядати за пензлями для макіяжу
Картинки по запросу Доглядати за пензликами для макіяжуПензлики для макіяжу слід очищати якнайменше раз на місяць, використовуючи відповідні засоби. Це не тільки мінімізує ризик алергії, але й подовжує термін служби самих пензликів. Найкраще місце для їх зберігання - індивідуальна упаковка.
Правило 10. Щовечора знімати макіяж
Похожее изображениеЩоб шкіра дихала, необхідно щовечора ретельно очищати шкіру обличчя: знімати макіяж і бруд, що накопичився за весь день, які заважають шкірі дихати. Це також поліпшить процес регенерації шкіри під час нічного сну. Для чутливої шкіри краще використовувати очищуюче молочко або міцелярний засіб.

Комментарии

  1. Містер Бенджамін вийшов за межі своїх вимог, щоб допомогти мені отримати кредит, який я використовував, щоб розширити свій аптечний бізнес. Вони були дружніми, професійними та абсолютними дорогоцінними каменями для роботи. Я рекомендую будь-кому, хто шукає позику, зв’язатися. lfdsloans@outlook.com.WhatsApp ... + 19893943740.

    ОтветитьУдалить

Отправить комментарий

Популярные сообщения